Ελλάδα

Εξαφάνιση 9χρονου από τα Καμίνια: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Γεράσιμος έχει ύψος 1.40 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μωβ μπλούζα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση ανήλικου παιδιού από τα Καμίνια, όπως ανακοίνωσε σήμερα (01.10.2026) το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εξαφάνιση του 9χρονου σημειώθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από χώρο παιδικής προστασίας στα Καμίνια. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται η ζωή του να είναι σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 26/09/2026, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στα Καμίνια, η Γεράσιμος Λ. 9 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 1/10/26 για την εξαφάνιση και προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γεράσιμος έχει ύψος 1.40 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μωβ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμπληρωματικές καταθέσεις των τριών κατηγορουμένων για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά
Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς - Οι δικαστικές αρχές εξετάζουν τις διαφορετικές καταθέσεις που έχουν δοθεί για να αποσαφηνιστεί το τι συνέβη στο νοσοκομείο κατά την άφιξη της 19χρονης
Κεφαλονιά
«Πτυχίο αγγλικών κατ’ οίκον σε τρεις μέρες με 1500 ευρώ»: Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη γλωσσομάθεια στην Ελλάδα
Η Ένωση Εξεταστών Γλωσσών στην Ευρώπη ζητά να ελεγχθεί η αξιοπιστία των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στην Ελλάδα - Υπόσχονται πτυχία αγγλικών σε 3 μέρες - Άμεσους ελέγχους ζητά ο ΑΣΕΠ
Σχολείο