Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ματαιώθηκε η “Πολιτιστική Διαδρομή” του Δήμου Αιγάλεω

Ματαιώθηκε η “Πολιτιστική Διαδρομή” του Δήμου Αιγάλεω

Στη ματαίωση των εκδηλώσεων της «Πολιτιστικής Διαδρομής» αναγκάστηκε να προχωρήσει ο Δήμος Αιγάλεω.

Την απόφαση αυτή πήρε η δημοτική Αρχή, λόγω της προσπάθειας που γίνεται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και για να μην υπάρξει συνωστισμός του κόσμου. Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθούν όσα είχαν προγραμματιστεί και ανακοινωθεί για το διάστημα από τις 29 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, αποφάσισα, σε συνεννόηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με λύπη αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους καλλιτέχνες, ότι οι εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί και οργανώνονται από τον Δήμο, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής, ακυρώνονται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Γκίκας και πρόσθεσε: «Η απόφαση ακύρωσης των φετινών εκδηλώσεων δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα και την έλαβα μετά από πολλή σκέψη, διότι η προετοιμασία για τη διοργάνωση της Πολιτιστικής Διαδρομής είχε ολοκληρωθεί με τη βοήθεια και τη συνεργασία των εργαζομένων του Δήμου, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά πάρθηκε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

Και ο κ. Γκίκας κατέληξε: «Εύχομαι να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και το επόμενο καλοκαίρι να έχουν επιστρέψει όλα στην κανονικότητα, ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία όλες οι πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δράσεις, που ο Δήμος μας θα έχει οργανώσει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις