Ελλάδα

Μάχη με τις φλόγες στη Νέα Μάκρη! Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία (pics, video)

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στη Νέα Μάκρη. Τι δηλώνει στο newsit.gr ο Δήμαρχος Μαραθώνα. Δείτε εικόνες από το σημείο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στη Νέα Μάκρη, όπου η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, και συγκεκριμένα στο λεγόμενο “αναγεννημένο δάσος”.

Λόγω της κατάστασης, έχει κλείσει η λεωφόρος Διονύσου στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη, από τον Άγιο Πέτρο μέχρι και τη Νέα Μάκρη.

Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί με 41 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα.

Οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο φτάνουν τα 6 μποφόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Δεν κινδυνεύουν μέχρι στιγμής κατοικημένες περιοχές.

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνα

Όπως ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, η φωτιά προκλήθηκε από αμάξι πάνω στη λεωφόρο Διονύσου.

“Πήρε φωτιά αυτοκίνητο που βρισκόταν πάνω στη λεωφ. Διονύσου με αποτέλεσμα να επεκταθεί δεξιά και αριστερά. Από την μια πλευρά ανατολικά η φωτιά με την βοήθεια των πυροσβεστών σχεδόν έχει σβήσει ενώ έχει ξεφύγει από τα βόρεια προς Διόνυσο και Πεντέλη όπου αυτή την στιγμή επιχειρούν τα ελικόπτερα καθώς το σημείο είναι δύσβατο. Θέλει προσοχή γιατί πνέουν δυνατοί άνεμοι με ενημέρωσε η Πολιτική Προστασία πως έρχονται επιπλέον δυο καναντέρ και δυο ελικόπτερα”.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, μπορείτε να στείλετε πληροφορίες και εικόνες στο info@newsit.gr

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

fotia neamakri fotia neamakri fotia neamakri nea makri fotia nea makri fotia

nea makri

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ/ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο δικηγόρος των δύο γιατρών θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης τους για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του 58χρονου και της 56χρονης χαρακτηρίζει την αναβάθμιση της κατηγορίας «παντελώς αναιτιολόγητη» και προαναγγέλλει θα προσβάλει άμεσα το ένταλμα προσωρινής κράτησης στο αρμόδιο συμβούλιο
Γιατρός
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Η καθυστέρηση υπήρξε από τους κατηγορούμενους και όχι από εμάς», απαντά το ΕΚΑΒ
Απορρίπτοντας τα επιχειρήματα των γιατρών για καθυστέρηση του ασθενοφόρου, οι εργαζόμενοι επικαλούνται τα επίσημα στοιχεία που έχουν ήδη κατατεθεί στον Εισαγγελέα
Ασθενοφόρο 6
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (16.9.26) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, την έκθεση των εμπειρογνωμόνων...
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Έφεση κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα από οικογένεια θύματος
Την αίτηση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα θα καταθέσει αύριο ο σύζυγος της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών
Το εργοστάσιο της Βιολάντα