Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Μαζεύετε αποδείξεις; Κερδίζετε Ferrari, Lamborghini, Jaguar και Porsche!

Είχαν γελάσει και οι... πέτρες όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να βάζει σε... κλήρωση για μεγάλα δώρα τους φορολογούμενους που μαζεύουν αποδείξεις. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι αυτό που θα κληρώνονταν θα ήταν πολυτελέστατα αυτοκίνητα.

Κι όμως! Μέσα στο καλοκαίρι το κράτος θα κληρώσει καμία… δεκαριά Ferrari, Lamborghini, Jaguar, Porsche (κάποιες 4Χ4) και Mercedes σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Και η κλήρωση θα γίνει με… αποδείξεις για να επιβραβευτούν όσοι τις ζητούν.
Τα αυτοκίνητα που θα μπουν στην κληρωτίδα φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ και είναι από αυτά που έχουν κατασχεθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπουν στην κλήρωση, θα καταθέτουν τις αποδείξεις που έχουν συγκεντρώσει και κάθε εβδομάδα ή μήνα (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα) θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.

«Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ» είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το θέμα βέβαια είναι: όποιος κερδίσει στο… λαχνό ένα από τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα θα μπορεί να τα συντηρήσει και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ή τα τεκμήρια; Ιδού η απορία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετατρέπουν τις αποδείξεις σε λαχεία και κληρώνουν πολυτελή αυτοκίνητα

Τέλος στις επιστροφές ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος για όσους χρωστούν στα Ταμεία – Θα γίνεται αυτόματος συμψηφισμός

Συμψηφισμός οφειλών φορολογουμένων με εφορία και κάτω των 1.500 ευρώ

Μαθαίνουν τους εφοριακούς πως να διαχειρίζονται αγανακτισμένους φορολογούμενους – Οδηγίες για γέλια και για κλάματα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο εντολέας μου δεν μετέφερε κανένα απειλητικό μήνυμα σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος του εφέτη που συναντήθηκε με την Μαρία Καρυστιανού
«Σε μια ψευδή καταγγελία, την Μαρία Καρυστιανού θα την αντικρούσω θεσμικά. Ξυπνησε ο εφετης και ειπε να παω να απειλήσω την κ καρυστιανού;»
Η Μαρία Καρυστιανού 6
Συγκλονίζει ο φίλος του 38χρονου που πνίγηκε στη Χαλκιδική: «Να πίνετε μαζί καφέ και μέσα σε μια ώρα να βρίσκεσαι στο νεκροτομείο για ταυτοποίηση»
Οι συγγενείς και οι φίλοι του 38χρονου κάνουν λόγο για έναν δραστήριο άνθρωπο, καλό αναβάτη μηχανής και κολυμβητή χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η αιτία θανάτου του είναι πνιγμός
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική
2
«Δεν χτύπησα την γιαγιά» λέει η οικιακή βοηθός στην Κρήτη - «Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα φάει κι άλλο ξύλο» υποστηρίζουν οι κόρες της 88χρονης
«Έστειλε φωτογραφία και βίντεο, που τα στείλαμε τώρα, στην δικηγόρο στην αδερφή μου λέγοντας ότι η μάνα σου θα καθίσει κάτω μέχρι τις 6 η ώρα, και της είπε: "Εκεί θα κάτσεις, μέχρι να έρθουν"», λέει η κόρη της 88χρονης
Πλάνα από την κακοποίηση ηλικιωμένης στην Κρήτη
4