Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μαζικό το συλλαλητήριο των ελεύθερων επαγγελματιών ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο – Άνοιξε το κέντρο της Αθήνας

Μαζικό το συλλαλητήριο των ελεύθερων επαγγελματιών ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο – Άνοιξε το κέντρο της Αθήνας
Eurokinissi

Συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποίησαν ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Αποκαταστάθηκε, πλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας 

Ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο με πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Από την οδό Σταδίου έφτασαν στο Σύνταγμα. Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοραή, μετά από κάλεσμα της ΟΒΣΑ.

«Οι επαγγελματίες έχουμε φωνή, αυτό το νομοσχέδιο να αποσυρθεί», «Αυτό το νομοσχέδιο, αυτή η πολιτική των μονοπωλίων είναι εντολή», «Αφορολόγητο η απαίτησή μας δε θα παζαρέψουμε άλλο τη ζωή μας», ήταν μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι και μισθωτοί δικηγόροι, μηχανικοί, φοροτεχνικοί.

Στο Σύνταγμα και τη Βουλή και οι οδηγοί ταξί, που ξεκίνησαν από τα γραφεία του ΣΑΤΑ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας αποκαταστάθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν ελεύθεροι επαγγελματίες για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει νωρίτερα σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Σταδίου.

Δείτε Live την κίνηση στο κέντρο της Αθήνας ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις