Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Τρόμος για 17χρονο που δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων – «Αλωνίζουν» στην περιοχή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε φόβητρο έχει μετατραπεί συμμορία ανηλίκων που δρα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με τα μέλη της να επιτίθονται και να ληστεύουν συνομήλικούς τους.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22.09.2022) στην Μεταμόρφωση, όταν στο στόχαστρο της συμμορίας μπήκε ένα αγόρι 17 ετών.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν γύρω στις 11 το βράδυ όταν ο ανήλικος που είχε φύγει από το φροντιστήριο του περπατούσε στο δρόμο με προορισμό του σπίτι του.  Ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 7 με 8 άτομα ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Αφού η πολυάριθμη ομάδα περικύκλωσε το θύμα της, τα μέλη της άρχισαν να ψάχνουν τον 17χρονο και να τον ρωτούν τι ομάδα είναι.  

Οι δράστες αφαίρεσαν από μαθητή της Β΄ λυκείου το πορτοφόλι που είχε στην τσέπη του στο οποίο υπήρχαν 20 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα του έβγαλαν κι από το αφτί του το σκουλαρίκι που φορούσε.  

Αμέσως ενημερωθήκαν οι γονείς του 17χρονου οι οποίοι πήγαν στο σημείο, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε και στις αστυνομικές αρχές.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα