Ελλάδα

Μήνυση για τις φθορές από την κατάληψη της Νομικής

Μήνυση για το αδίκημα των διακεκριμένων φθορών για την κατάληψη της Νομικής κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρύτανης της Νομικής Σχολής Αθηνών, Θάνος Δημόπουλος.

Η μήνυση του πρύτανη κατατέθηκε μία μέρα μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία για ένα αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και τέσσερα πλημμελήματα με αφορμή φθορές στον Ναό Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται πλησίον της Νομικής, καθώς και για εμπρησμούς αυτοκινήτων.

Μάλιστα, μετά την άσκηση της δίωξης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος, ζήτησε και την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, «ώστε να αποτραπεί η τέλεση νέων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Άλλοι 1.400 αστυνομικοί στην Αττική – «Ενίσχυση εισοδήματος και βελτίωση συνθηκών εργασίας» οι προτεραιότητες
Οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 μέχρι το φθινόπωρο
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής 10