Ελλάδα

Μηχανικός αεροσκαφών η σύζυγος του Πρωθυπουργού!

Από το βήμα της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη σύζυγό του Αντα απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για τις αμυντικές βιομηχανίες.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Γ. Παπανδρέου μιλούσε για τα χρέη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας η οποία θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα αξιόλογα στελέχη της.
 
Τότε ο Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στη γυναίκα του : ” η σύζυγός μου είναι μηχανικός αεροσκαφών” εννοώντας ότι γνωρίζει ακριβώς και από πρώτο χέρι τη δουλειά που κάνουν αξιόλογα στελέχη στην ΕΑΒ.
 
Η κυρία Αντα Παπανδρέου, μόλις πήρε το πτυχίο της από το Πολυτεχνείο Πάτρας, πήγε με υποτροφία στον Καναδά για να κάνει το μεταπτυχιακό της με θέμα την αντοχή υλικών.
Σύμφωνα με το Βήμα η σύζυγος του πρωθυπουργού αγάπησε την αεροναυπηγική και ξεκίνησε την καριέρα της σε καναδική αεροπορική εταιρία.
 
Όταν γύρισε από τον Καναδά και παντρεύτηκε τον κ. Παπανδρέου, εργάστηκε στο τμήμα συντήρησης αεροσκαφών στην Ολυμπιακή απ’ όπου και παραιτήθηκε όταν ο σύζυγος της έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ιός του Δυτικού Νείλου: Τα συμπτώματα για να καταλάβετε ότι έχετε μολυνθεί – Πότε να πάτε επειγόντως στον γιατρό
Το 80% που νοσεί δεν εμφανίζει συμπτώματα, ωστόσο η μόλυνση μπορεί να προκαλέσει πυρετό, πονοκέφαλο, κόπωση, μυϊκούς πόνους ή ναυτία - Αν τα συμπτώματα είναι ιδιαίτερα έντονα απαιτείται η επίσκεψη στον γιατρό
κουνούπι
Principote Mykonos για την δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου στην Αλβανία: «Oυδεμία επιχειρηματική ή άλλη σχέση έχει με το κατάστημα»
Το κατάστημα την Μυκόνου ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή του ότι έχουν ήδη κινηθεί νομικές διαδικασίες καθώς το beach bar στο Εξαμίλι χρησιμοποιούσε παράνομα την επωνυμία
Principote Mykonos για την δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου στην Αλβανία: «Oυδεμία επιχειρηματική ή άλλη σχέση έχει με το κατάστημα»