Ελλάδα

Μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι: Ένας παρεξηγημένος προορισμός που θα σε ανταμείψει

Μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι. Σε έναν από τους πιο παρεξηγημένους προορισμούς για τους Αθηναίους. Κι όμως ένα ταξίδι στο Λουτράκι είναι το απόλυτο citybreak.

Γιατί; Επειδή είναι δύο βήματα από την Αθήνα και έχει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις για να δεις και να κάνεις. Το Λουτράκι Κορινθίας έχει συνδεθεί κυρίως με τα θερμά του νερά και την λουτρόπολη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Και τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για να το καταλάβουν αυτό και οι ταξιδιώτες. Κυρίως αυτοί που έρχονται από την Αθήνα και μπορούν να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο εκεί.

Το Λουτράκι Κορινθίας έχει συνδεθεί κυρίως με τα θερμά του νερά και την λουτρόπολη. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Και τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για να το καταλάβουν αυτό και οι ταξιδιώτες.

Κυρίως αυτοί που έρχονται από την Αθήνα και μπορούν να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο εκεί. Στο Λουτράκι δεν πας μονοήμερη εκδρομή μόνο το καλοκαίρι. Για να το πούμε αλλιώς, είναι λάθος να το επιλέγεις μόνο τότε.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με συνεργάτες του στο γραφείο του Κυρανάκη στο υπουργείο Μεταφορών
«Εδώ μέσα είστε όλοι υπαλληλίσκοι μου, 40 χρόνια μπαίνω σε αυτό το Υπουργείο όποτε θέλω», φέρεται πως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατά την εισβολή του στο υπουργείο
Θύμιος Λυμπερόπουλος 1
Nεαρός σκαρφάλωσε στο πίσω μέρος Τραμ: Bίντεο ντοκουμέντο – «Εκμεταλλεύονται ότι δεν φαίνονται από τις κάμερες»
Η συνήθεια των νεαρών να καβαλούν το πίσω μέρος του Τραμ για να φτάσουν στον προορισμό τους φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε μάστιγα - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Τραμ 5