Ελλάδα

Νέα αδιαθεσία για το νέο Α/ΓΕΣ – Αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η τελετή! [video]

Νέο πρόβλημα υγείας εμφάνισε ο νέος Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς. Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Η στιγμή που μεταφέρεται υποβασταζόμενος σε κοντινό κτίριο.

Δεν φαίνεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του νέου Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπά. Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε διπλανό κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή, ο Α/ΓΕΣ επέστρεψε στον χώρο σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Δείτε την στιγμή που μεταφέρεται υποβασταζόμενος ο Γεώργιος Καμπάς

Η στιγμή που επιστρέφει αφού έχει ολοκληρωθεί η τελετή

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Καμπάς όπως πρώτο έγραψε το OnAlert, και μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος. Τα επίμονα συμπτώματα κατέστησαν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. O αρχηγός ΓΕΣ, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο μέγεθος υφίστανται στενώσεις οι οποίες χρήζουν θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Aπό την εξέταση δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινησία. Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επέστρεψε στο σπίτι του. Την Κυριακή το πρωί έφθασε στην Αθήνα και ανέλαβε τα καθήκοντα του στο ΓΕΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα
Η εισαγγελέας βέβαια είχε προτείνει την ενοχή του πρώην προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης και της αναπληρώτριας προϊσταμένης Τεχνικών Έργων, ενώ είχε εισηγηθεί την απαλλαγή της πρώην δημάρχου
Καταστροφές στην Μάνδρα Αττικής
Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκροί δύο 16χρονοι σε τροχαίο – Τους αναζητούσαν οι γονείς τους για ώρες
Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τα θύματα - Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φρενάρει πριν ξηλώσει συρματόπλεγμα και καρφωθεί σε χωράφι
Αυτοκίνητο
61