Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέα Ερυθραία: Πυροβολούσε συνέχεια ο 40χρονος και τραβούσε βίντεο

Νέα Ερυθραία: Πυροβολούσε συνέχεια ο 40χρονος και τραβούσε βίντεο

Πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και έριχνε με όπλο ακόμη και το προηγούμενο βράδυ του εγκλήματος στη Νέα Ερυθραία ο 40χρονος δράστης, που τελικά σκότωσε το Σάββατο έναν εργαζόμενο 43 ετών και τραυμάτισε τον εργοδότη του.

«Το προηγούμενο βράδυ άκουσα δύο πυροβολισμούς… Ίσως το δοκίμαζε» είπε μία γειτόνισσα του 40χρονου, ο οποίος πυροβόλησε χωρίς αφορμή τους δύο εργαζόμενους για το φυσικό αέριο.

Click4More: Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία: Ο αδερφός του νεκρού υπαλλήλου μιλά στο newsit.gr

Ο δράστης έπαιζε με μαχαίρια και σπαθιά, στην ταράτσα και στην πυλωτή του, κάποιες φορές μάλιστα φορώντας τη στολή πολεμικών τεχνών που φορούσε και στο έγκλημα του Σαββάτου. Στο σπίτι του άλλωστε βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, που χρησιμοποιούσε σε κοινή θέα. Μάλιστα, δε δίσταζε να τραβάει και βίντεο με τις πράξεις του.

Άλλη γειτόνισσα είπε ότι πυροβολούσε γάτες ο δράστης ενώ το τελευταίο διάστημα είχε κρεμάσει ένα ανδρείκελα από την ταράτσα. Οι γείτονες είπαν ότι είχαν ενημερώσει τις αρχές. Όμως δυστυχώς κανείς δεν είδε τα σημάδια και κανείς δεν έκανε κάτι, για να εμποδίσει αυτό τον άνθρωπο να φτάσει μέχρι το έγκλημα.

«Τρέμαμε. Στην ταράτσα δεν έβγαινα ποτέ» είπε η γειτόνισσα του 40χρονου. Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN:

Ο 40χρονος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις