Ελλάδα

Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με έφτυσε στο πρόσωπο και εισχώρησε το χέρι του μέσα μου»

Νέα σοκαριστική καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού έφερε στο “φως” της δημοσιότητας το Σάββατο (18.12.2021) η εκπομπή «Open Weekend».

Σύμφωνα με όσα λέει η καταγγέλουσα, έζησε μία εφιαλτική νύχτα, καθώς παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή: «Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τέλειωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη.

Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω.

Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει.

Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο. Με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος αλλά, παρ’ όλα αυτά τον προστατεύει και ο περίγυρός του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 9