Ελλάδα

Νέα κατάληψη στο υπουργείο Υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ

Νέο ραντεβού, για νέα κατάληψη στο υπουργείο Υγείας έδωσαν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.

Αυτή τη φορά τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ βρίσκονται στην είσοδο του υπουργείου Υγείας απαιτώντας την πληρωμή δεδουλευμένων των εργαζόμενων στη σίτιση και την καθαριότητα στον χώρο της Υγείας.

Πρόκειται για συμβασιούχους καθαριότητας στο Δρομοκαΐτειο και το Νοσοκομείο Άρτας, που ζητούν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς και να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκος έκανε λόγο για 8000 συμβασιούχους οι οποίοι δουλεύουν 6ώρα και 4ώρα με αμοιβή 400 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι λένε ότι παρά τις υποσχέσεις κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι καθώς οι συμβάσεις τους ίσως θεωρηθούν παράνομες από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την Ελλάδα που μας αξίζει» είπε με «σπασμένη» φωνή η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη
Μεγάλη ήταν η συγκίνηση και στο τέλος της εκδήλωσης όταν αγόρια και κορίτσια διάβασαν τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
58