Ελλάδα

Νέες ταυτότητες: Τα 46.000 έφτασαν μέχρι στιγμής τα ραντεβού μέσω id.gov.gr

Στα 46.000 ανέρχονται τα ραντεβού για νέες ταυτότητες μέσω id.gov.gr. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου κλείστηκαν σχεδόν 30.000 ραντεβού.

Αυξάνονται καθημερινά τα ραντεβού πολιτών για τις νέες ταυτότητες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα id.gov.gr.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της πλατφόρμας για τον προγραμματισμό των ραντεβού των πολιτών για την έκδοση ή αντικατάσταση νέου τύπου δελτίου ταυτότητας, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το πρωί μέχρι σήμερα τα ραντεβού μέσω id.gov.gr έφτασαν τα 46.000.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26.09.2023), είχαν κλειστεί σχεδόν 30.000 ραντεβού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στον εισαγγελέα ο 52χρονος για τη μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας - Είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν στην Αθήνα
Στην πρωτεύουσα διανυκτέρευσε στο σπίτι του γιου του, ωστόσο, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού κινητοποιήθηκε άμεσα, τον εντόπισε και τον συνέλαβε
Ο 52χρονος οδηγείται στην εισαγγελία Χαλκίδας για τη μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Καρύστου