Ελλάδα

Ντόρα: Κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα απο το Βατοπέδι

"Τρύπα στο νερό" χαρακτηρίζει την εξεταστική για το Βατοπέδι και απαντά θετικά στο ερώτημα αν η υπόθεση αποτελεί σκάνδαλο.

Σε συνέντευξή της στον “Αδέσμευτο Τύπο” η κα Μπακογιάννη τονίζει επίσης οτι “απο τις ανταλλαγές κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα” και προσθέτει οτι “χρειάζεται να εξεταστεί ποιος, πως και με τι μελέτες, με ποιο κόστος για το Δημόσιο έκανε αυτές τις ανταλλαγές. Αυτό δεν έγινε, άρα η Εξεταστική για το Βατοπέδι ήταν στην ουσία μία τρύπα στο νερό”.

Η κα Μπακογιάννη αναφέρεται και στην εξεταστική για τη Siemens λέγοντας πως αυτή έχει να βγάλει κάποια στοιχεία.
“Το χρωστάει στον ελληνικό λαό να βγουν όλα στα φως κι όταν λέω όλα εννοώ όλα” σημειώνει. “Να εμφανιστεί κάθε αρμόδιος να πει ποιες είναι οι σχέσεις του, ποιες παρεμβάσεις έκανε, πώς υπέγραψε τις όποιες συμβάσεις, γιατί τις υπέγραψε. Αυτή τη στιγμή  γνωρίζουμε μόνο για τον κ.Μαντέλη και τον κ.Τσουκάτο. Είμαι βεβαία ότι υπάρχουν κι άλλοι”, τονίζει.

Σε ό,τι αφορά τις επαφές με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο η κ.Μπακογιάννη απαντά: “στην ιστορία της Siemens έχω φάει απίστευτη λάσπη για τη δημόσια κοινωνική μου σχέση με τον Χριστοφοράκο. Εχω πει πολλές φορές κι είναι γνωστό σε όλους πως ήταν συμμαθητής μου και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Επαφές ήταν φυσικό να υπάρξουν. Κι ας μην ήταν τόσες όσες μου χρεώνουν, ουδέποτε τις έκρυψα. Δεν ήταν μυστικές, υπόγειες, περίεργες…”

Κατηγορεί τον Σαμαρά

Η κ.Μπακογιάννη κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για διάλυση της ΝΔ και επιβεβαιώνει εμμέσως ότι έχει κόμμα στα σκαριά και στενές επαφές με γαλάζιους βουλευτές.

“Η ΝΔ μεταβάλλεται, ταχύτατα, σε ένα προσωπικό κόμμα παλαιού τύπου, χάνει την ταυτότητα της παράταξης και διακρίνεται από φτώχεια ιδεών. Δεν με εκφράζει, γι’ αυτό θα επιδιώξω να κινηθώ στην ευρεία πλειοψηφία των πολιτών που ταυτίζονται με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, η οποία σήμερα είναι σιωπηλή. Διατηρώ στενές επαφές με πάρα πολλά στελέχη-εντός και εκτός ΝΔ- που έχουν ανάλογους προβληματισμούς”, αναφέρει η κ.Μπακογιάννη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ρακοσυλλέκτης γάζωσε πολίτες σε δύο διαφορετικά σημεία στην Αθήνα, στον ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στο Εφετείο στη Λουκάρεως - Τέσσερις τραυματίες
Οι τραυματίες είναι ελαφρά και έχουν μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό - Ο 89χρονος άφησε την καραμπίνα στο ισόγειο του Εφετείου και εξαφανίστηκε
Ρακοσυλλέκτης γάζωσε πολίτες σε δύο διαφορετικά σημεία στην Αθήνα, στον ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στο Εφετείο στη Λουκάρεως – Τέσσερις τραυματίες 9
Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή διαμαρτυρήθηκαν για την αναμμένη μηχανή της κλούβας την ώρα που έκαναν δηλώσεις
Την στιγμή που ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έμπαινε στο κτίριο πλησίασε τους αστυνομικούς με τους ίδιους να απαντούν ότι απλά φόρτιζαν την μπαταρία και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα στην πράξη τους
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς
22
Θρίλερ στη Ρόδο: Προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο σε γκρεμό έχοντας μέσα την σύζυγο και το παιδί τους
Ο άνδρας μετά από λίγη ώρα οδηγώντας το δικό του αυτοκίνητο έφυγε με ταχύτητα προς τον γκρεμό και έπεσε σε χαράδρα βάθους 60 μέτρων - Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική
Το αυτοκίνητο του 45χρονου στον γκρεμό 9