Ελλάδα

Ντροπή: Κατέσχεσαν επίδομα από λογαριασμό φορέα του AIDS

Κινδυνεύει η υγεία ενός 32χρονου φορέα του AIDS, καθώς η ΔΟΥ κατάσχεσε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το επίδομα πρόνοιας που λαμβάνει. Πρόκειται για το επίδομα που πληρώνει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

 

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η Ομοσπονδία Δανειοληπτών, στην οποία στράφηκε ο νεαρός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών η κατάσταση της υγείας του 32χρονου είναι τόσο σοβαρή που ζει αποκλειστικά από το επίδομα Πρόνοιας και το κοινωνικό επίδομα που “μπαίνει” στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν έχει οφειλές προς την ΔΟΥ, ούτε για φόρο εισοδήματος, ούτε για ΦΠΑ, απλώς οφείλει 1.200 ευρώ που προέρχονται από έξοδα νοσηλειών λόγω της κατάστασης της υγείας του.

“Το επίδομα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να διατηρείται εν ζωή. Την προηγούμενη βδομάδα, η ΔΟΥ κατάσχεσε από τον τραπεζικό λογαριασμό το ποσό του επιδόματος, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο όχι απλώς για την υγεία του αλλά και για την ζωή του” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
25
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί