Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο αφυγραντήρας που έρχεται για να σας… σώσει από την υγρασία

Ο αφυγραντήρας που έρχεται για να σας… σώσει από την υγρασία

Υγρασία. Αναγκαίο… κακό και “πονοκέφαλος” για πολλούς λόγους. Χμ, όχι πια. Γιατί ο 20λιτρος αφυγραντήρας MORRIS MDE2026i ήρθε να δώσει τη λύση. Και δεν έρχεται μόνος…

Η υγρασία… κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ποιός δεν θέλει το σπίτι του απαλλαγμένο από την υπερβολική ποσότητα υγρασίας; Ποιος δεν θέλει να ζει σε μια υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα. Όλοι, είναι η απάντηση.

Το ιδανικό είναι η υγρασία του σπιτιού να μην ξεπερνά το ποσοστό του 50% με 55%. Η ιδανική μέση τιμή υγρασίας στο σπίτι προφυλάσσει από κρυολογήματα, αλλεργίες, πόνους στα κόκκαλα και κυρίως προλαμβάνει παθήσεις όπως το άσθμα. Για να μην πούμε πως “διώχνει” την αίσθηση του ενοχλητικού διαπεραστικού κρύου.

Δεν είναι, φυσικά, μόνο τα ζητήματα υγείας από τα οποία θα μπορούσε να μας προφυλάξει ένας καλός αφυγραντήρας. Προστατεύει και το σπίτι. Η υγρασία, άλλωστε, ευθύνεται τις περισσότερες φορές για προβλήματα στους τοίχους (όπως η μούχλα), σε ξύλινα πατώματα, ντουλάπες, προκαλεί υδρατμούς στα τζάμια και φυσικά φθείρει τα ρούχα.

Ένας αφυγραντήρας εκτός από υγιεινή ατμόσφαιρα μπορεί να μας χαρίσει τις κατάλληλες συνθήκες ύπνου και σωματική ευεξία.

Ευτυχώς υπάρχει λύση και αυτή “ακούει” στο… όνομα MDE2026i. Είναι ο νέος αφυγραντήρας της εταιρίας Morris που έρχεται να μας γλιτώσει και να κάνει τη ζωή και το σπίτι πιο… στεγνά.

Εντυπωσιακός, χάρη στο μαύρο χρώμα του, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και να μην τον πάρει… κανείς χαμπάρι. Δεν μοιάζει με τα… κουτιά που μας χαλούσαν την αισθητική. Είναι μοντέρνος, είναι design-άτος και είναι και αθόρυβος. Η υγρασία έχει βρει τον… μάστορά της για τα καλά!

Γενικά ο 20λιτρος αφυγραντήρας MORRIS MDE2026i κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Έχει αυτόματη λειτουργία που σταματάει την αφύγρανση όταν φτάσει στο 55%, ενώ μπορεί κανείς να τη ρυθμίσει μεταξύ 40% και 80%. Έχει διπλό condenser και evaporator ειδικού σχεδιασμού για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Από τον καναπέ αλλάζουμε τα πάντα, με το τηλεχειριστήριό του στο χέρι. Ρυθμίζουμε θερμοκρασία και επίπεδα υγρασίας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έχει 5ετή πλήρη εγγύηση. Για τον συμπιεστή, δε, η εγγύηση είναι για 10 χρόνια!

Διαθέτει τετραπλό σύστημα καθαρισμού του αέρα και λειτουργία ιονισμού η οποία απελευθερώνει αρνητικά ιόντα στον αέρα του χώρου, εξουδετερώνοντας τις οσμές, τον καπνό, την σκόνη και άλλα αλλεργιογόνα στοιχεία που υπάρχουν στον αέρα. Διαθέτει επίσης φίλτρο σκόνης και φίλτρο ενεργού άνθρακα για την κατακράτηση και εξουδετέρωση βλαβερών χημικών αερίων. Επιπλέον λειτουργία απολύμανσης του αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία.

Έχει επίσης δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας με σύνδεση σε μόνιμη αποχέτευση μέσω σωλήνα και σύστημα αυτόματης επανεκκίνησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Γιατί… Morris με λίγα λόγια

  • Διαθέτει λειτουργία auto που σταματάει να κάνει αφύγρανση όταν φτάσει στο 55% μέσης τιμής υγρασίας, ενώ επίσης έχει και δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης από 40% ως και 80%
  • Διαθέτει λειτουργία ιονισμού η οποία καθαρίζει την ατμόσφαιρα, απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στον αέρα, εξουδετερώνοντας οσμές, καπνό, σκόνη και αλλεργιογόνα στοιχεία
  • Διαθέτει φίλτρα σκόνης
  • Διαθέτει φίλτρα ενεργού άνθρακα για την εξουδετέρωση βλαβερών χημικών ουσιών
  • Απολυμαίνει τον αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία
  • Έχει έξυπνο τηλεχειριστήριο το οποίο μετράει το επίπεδο υγρασίας
  • Επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση
  • Έχει δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας καθώς μπορεί να συνδεθεί σε μόνιμη αποχέτευση
  • Καλύπτει χώρους επιφάνειας ως και 130 τετραγωνικών μέτρων, ανάλογα με το μοντέλο
  • Έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με θήκη στεγνώματος ρούχων, κάνοντας το στέγνωμα των ρούχων ακόμα ευκολότερο
  • Έχει μοντέρνο σχεδιασμό καθώς είναι ο μοναδικός αφυγραντήρας σε μαύρο χρώμα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τον έχουμε σε σταθερή θέση, ακόμη και στο σαλόνι μας.

Η θήκη που μας… λύνει τα χέρια

Μαζί με τον αφυγραντήρα MDE2026i μπορούμε να αγοράσουμε (ξεχωριστά) μια θήκη στεγνώματος ρούχων MCR2421. Μια θήκη που προσφέρει την ευκαιρία να στεγνώσουμε εύκολα, απλά, γρήγορα και κυρίως οικονομικά τα ρούχα. Έτσι, προστατεύουμε και δεν ταλαιπωρούμε τα ρούχα μας.

Μέσα στην ειδική θήκη το στέγνωμα γίνεται με «εσωτερική ανακύκλωση του αέρα», τα ρούχα δεν ξεραίνονται και συγχρόνως διατηρούν το άρωμα του μαλακτικού και του απορρυπαντικού.

Επίσης, πολύ σημαντικό και το γεγονός πως το σπίτι δεν γεμίζει υγρασία ούτε και τα ρούχα “παίρνουν” τις μυρωδιές του σπιτιού. Η θήκη είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μην… ενοχλεί και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα αν και όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις