Ελλάδα

«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Ξεσπά η μητέρα γνωστού τράπερ μετά την καταγγελία ότι ο γιος της εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού με την ίδια να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Όπως έγινε γνωστό, μία 19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κρήτη, με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση να είναι τρεις. Ανάμεσά τους και ο τράπερ ο οποίος έχει πολλές συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4.

Η μητέρα του τραγουδιστή μίλησε στο Tlive επισημαίνοντας: «Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές σε Μακεδονία, Ιόνιο, Ήπειρο και Πελοπόννησο – Καταιγίδες και σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 και στην Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου
ΚΑΙΡΌς
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
8
«Πουλούσε ναρκωτικά μέσα στην εκκλησία» ο παλαιοημερολογίτης youtuber ιερέας – Ο ρόλος του στην συμμορία
«Υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να βγει από τον χώρο της εκκλησίας σε παρακείμενο στενό για να δώσει ναρκωτικά σε κάποιον πελάτη», λέει ο Γιάννης Καρυδάκος, διοικητής της δίωξης ναρκωτικών
Ιερέας
5