Ελλάδα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια από τη φυλακή και βρέθηκε σε πολιτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε σημαία –αντί στεφάνου- στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και την Βόρεια Ήπειρο

Στην πολιτική συγκέντρωση που είχε στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια από τη φυλακή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για διεύθυνση και για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε σημαία –αντί στεφάνου- στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, για τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα και την Βόρεια Ήπειρο.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη στο Σύνταγμα κρατούσαν πανό, με ένα εξ αυτών να αναφέρει «από την Αθήνα μέχρι τα Τίρανα γη ελληνική».

Ταυτόχρονα, διμοιρία των ΜΑΤ είχε κυκλώσει αναρχικούς που βρίσκονταν απέναντι, από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος, πραγματοποιώντας συγκέντρωση για τα Τέμπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ελικόπτερο πέφτει στη Μαρίνα Βουλιαγμένης, είχε απογειωθεί για Μύκονο – Σώοι και οι 5 επιβαίνοντες
Πιλότος ήταν ένας Έλληνας, ενώ επιβάτες ήταν δύο ζευγάρια και το ελικόπτερο είχε σηκωθεί από τον Ασπρόπυργο - Όλοι είναι ελαφρά τραυματίες με μικρές γρατζουνιές και επέλεξαν να μην πάνε στο νοσοκομείο
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
20