Ελλάδα

Ο Λάκης Κομνηνός αποχαιρέτησε την Μαίρη Χρονοπούλου με εικόνα από την ταινία «Γοργόνες και Μάγκες»

Με μία φωτογραφία από την ταινία «Γοργόνες και Μάγκες» αποχαιρέτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου, ο ηθοποιός Λάκης Κομνηνός, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Κομνηνός και Χρονοπούλου υπήρξαν συμπρωταγωνιστές σε μία από τις πλέον διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και μία χαρακτηριστική σκηνή από το «Γοργόνες και Μάγκες», επέλεξε και για το “αντίο” στην αποθανούσα, ο γνωστός ηθοποιός.

“Καλό ταξίδι…” αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα, ο Λάκης Κομνηνός για τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία και πέθανε σε ηλικία 90 ετών, την περασμένη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον ελληνικό κινηματογράφο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το προφίλ του 21χρονου μητροκτόνου από τη Λάρισα - Το μπουζούκι και η ανάρτηση μία μέρα πριν σφάξει τη μητέρα του
Όλα δείχνουν ότι το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν οι τσακωμοί που είχαν συχνά για τα οικονομικά αλλά και για το γεγονός ότι ο 21χρονος αρνιόταν να δουλέψει
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα