Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ληστής με το τατουάζ που «χτυπάει» για 29 ευρώ – Εφιάλτης για ανηλίκους στην παραλιακή

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί για τους ανήλικους ο ληστής με το τατουάζ ο οποίος μαζί με άλλα άτομα δεν διστάζουν να επιτεθούν σε ανηλίκους και να τους αρπάξουν ακόμα και 29 ευρώ.

Ο 25χρονος άνδρας με τα tribal τατουάζ στον πήχη του αριστερού του χεριού ηγείται μιας ομάδας η οποία απαρτίζεται από δύο ακόμα άτομα και δραστηριοποιείται στην παραλιακή ζώνη. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πραγματοποίησαν το τελευταίο τους “χτύπημα” με θύματα δύο 14χρονα παιδιά που περίμεναν στην στάση του τραμ του Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο για να επιβιβαστούν στο συρμό.

Ο γεροδεμένος άνδρας άνδρας με ύψος γύρω στο 1,60 μέτρα με απειλές και ασκώντας σωματική βία μαζί με τους συνεργάτες του, στους δύο ανηλίκους τους απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 29 ευρώ. Κι όλα αυτά σε ένα από τα κεντρικότερα μέρη της πρωτεύουσας κι ενώ οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν τρεις και είκοσι το μεσημέρι.

Ο ληστής με το τατουάζ και με κοντά μαύρα μαλλιά πλησίασε μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς του, μεταξύ των οποίων ο ένας ανήλικος τους δύο 14χρονους. Τους περικύκλωσαν και αφού άρχισαν να τους απειλούν και να τους σπρώχνουν κατάφεραν, τους απέσπασαν ότι είχαν πάνω τους και έφυγαν πεζή με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα.

Οι δύο ανήλικοι μετά το περιστατικό έσπευσαν στο σπίτι τους όπου κι ανέφεραν στους γονείς τους τα τεκταινόμενα. Αμέσως κατέφυγαν στο αστυνομικού τμήμα του Παλαιού Φαλήρου όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ενώ στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός καθώς δεν αποκλείεται η ομάδα του ληστή με το τατουάζ να έχει πραγματοποιήσει κι άλλες παρόμοιες επιθέσεις.

Εκτός από τον 25χρονο αρχηγό, την τριάδα της ληστρικής ομάδας συμπλήρωναν ένας ανήλικος ηλικίας από 14- 16 ετών κι ένα ακόμα άτομο ηλικίας από 17- 19 ετών. Ο ανήλικος ληστής με ξυρισμένα μαλλιά και γύρω ύψος γύρω στο 1,72 μέτρα φορούσε γκρι σορτσάκι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια. Το τρίτος μέλος ήταν και ο ψηλότερος καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θυμάτων έφτανε το 1,85 μέτρα, εύσωμος και με μαύρα κοντά μαλλιά.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις