Ελλάδα

ΟΔΟΣ… γυναικοκρατούμενη – Πρεμιέρα για τη νέα ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Μια νέα Ομάδα αστυνομικών, η ονομαζόμενη ΟΔΟΣ, ενεργοποιήθηκε σήμερα, παρέχοντας τις υπηρεσίες της στον τομέα της διαχείρισης και οριοθέτησης δημόσιων συναθροίσεων.

Η ΟΔΟΣ (Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων) σήμερα αποτελείται από 46 αστυνομικούς, 28 γυναίκες και 18 άνδρες, οι οποίοι έχουν λάβει ειδικευμένη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Click4more: Άγρια επεισόδια στα Προπύλαια – «Κατέβηκαν» οι αύρες για να διαλύσουν την συγκέντρωση του ΚΚΕ (pics, video)

Φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών.

Δείτε τις γυναίκες και τους άνδρες της ομάδας ΟΔΟΣ που έκανε “πρεμιέρα” σήμερα 17/11/2020

ΟΔΟΣ ΟΔΟΣ... γυναικοκρατούμενη - Πρεμιέρα για τη νέα ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας ΟΔΟΣ ΟΔΟΣ ΟΔΟΣ ΟΔΟΣ ΟΔΟΣ... γυναικοκρατούμενη - Πρεμιέρα για τη νέα ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορωπί: «Μέσα στο σπίτι είναι όλα κόκκινα» είπε ο 4χρονος γιος της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της
Βελτιωμένη η κατάσταση υγείας της 40χρονης καθώς μετά από 3 ημέρες αποσωληνώθηκε - Το χρονικό της φρίκης στις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος - Απολογείται την Τετάρτη ο 50χρονος
Ο 50χρονος που ξυλοκόπησε τη 40χρονη σύντροφό του