Ελλάδα

Οι ουρές της… οργής στη ΔΕΗ για το χαράτσι – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Δεν αντέχει και να πληρώνει και να περιμένει σε ουρές για να φτάσει στο ταμείο.Οι περισσότεροι λένε πως ζορίζονται να μαζέψουν τα λεφτά για την πληρωμή του τέλους ακινήτων αλλά δε ρισκάρουν και να τους κόψουν το ρεύμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απελπιστική η κατάσταση με τις ουρές και σήμερα στα περισσότερα υποκαταστήματα της ΔΕΗ.

Από τη μία εκατοντάδες καταναλωτές ζητούν διακανονισμό για τους λογαριασμούς τους και από την άλλη ιδιοκτήτες ακινήτων διαμαρτύρονται για το ύψος του έκτακτου τέλους ακινήτων ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που διαπιστώνουν λάθη στο λογαριασμό τους καθώς τους έχουν χρεώσει για περισσοτερα τετραγωνικά από τα πραγματικά.

Στον Άγιο Δημήτριο όπου βρέθηκε η κάμερα του Newsit η εικόνα τα λέει όλα.

O κύριος Γιώργος Βασιλείου δήλωσε στο Newsit  “δεν πληρώνω τίποτα, θα περιμένω να χρεοκοπήσουμε για να γλυτώσω”.

“Θηλιά στο λαιμό μας είναι το χαράτσι” μας είπε η νοικυρά, Γεωργία Αδαμίδου η οποία σήμερα πλήρωσε 540 ευρώ για τα δύο σπίτια που έχει κάνοντας αιματηρές οικονομίες.

Ο 62χρονος συνταξιούχος Ανδρέας Ανδρούτσος πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί του χρέωσαν το σπίτι με περισσοτερα τετραγωνικά από τα πραγματικά με αποτέλεσμα όπως μας είπε ” να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω”.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Νίκος Ανδρεάδης μας είπε πως “το χαράτσι είναι μεγάλο βάρος για εμένα και την οικογένεια μου αλλά δε γίνεται να μη το πληρώσω και να μου κόψουν το ρεύμα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα δικαστήρια ο Δήμος Ν.Ψυχικού – Φιλοθέης για το τέλος ακινήτων

Μπλόκο στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ από Δήμαρχο!


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια και τους αρουραίους» απαντά η δασκάλα στη Φουρνά Ευρυτανίας για την πολύτεκνη οικογένεια που μετακόμισε
Για ανακρίβειες έκανε λόγο η δασκάλα του ορεινού χωριού, Παναγιώτα Διαμαντή, ξεκαθαρίζοντας ότι η πολύτεκνη οικογένεια δεν έμεινε ποτέ σε σπίτια με ποντίκια και αρουραίους
Η πολύτεκνη οικογένεια από τα Φουρνά Ευρυτανίας
Ηγουμενίτσα: «Ο 29χρονος είναι βαθιά συντετριμμένος, μετά τον τραυματισμό της 24χρονης έσπευσε κοντά της» λέει ο δικηγόρος του
Μιλώντας στο newsit.gr, ο δικηγόρος του 29χρονου, Γιώργος Τζήκας, είπε ότι «η υπόθεση παρουσιάστηκε δίνοντας την εντύπωση ότι ο εντολέας μου επιχείρησε να τη σκοτώσει, η πραγματικότητα, όμως είναι διαφορετική»
Η 24χρονη
Δολοφονία βρέφους στην Κυψέλη: Τα τρία από τα τέσσερα ανήλικα είναι βιολογικά παιδιά του ζευγαριού – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Η 15χρονη, ο 12χρονος και το νεκρό βρέφος είναι πράγματι παιδιά του 43χρονου και της 38χρονης ωστόσο, το αποτέλεσμα σχετικά με τον 9χρονο, έδειξε ότι είναι γιος μόνο της 38χρονης Γερμανίδας
O 43χρονος μαζί με τη σύζυγό του και όλη την οικογένειά του
5