Ελλάδα

ΟΣΕ: «Αδιάψευστα στοιχεία» πως το τρένο στα Σεπόλια πέρασε με κατεβασμένες μπάρες και με την παρουσία φύλακα

Ο ΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «αδιάψευστα στοιχεία» πως το τρένο στη διάβαση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σεπολίων, πέρασε με κατεβασμένες μπάρες και με τη παρουσία φύλακα.

Μάλιστα όπως λέει ο ΟΣΕ το σχετικό βιντεοσκοπικό υλικό θα διαβιβαστεί στην Αστυνομία ενώ η ιδιωτική εταιρεία στην οποία εργάζεται ο φύλακας έχει καταθέσει μήνυση κατά του οδηγού του δικύκλου που ενεπλάκη στο συμβάν με το τρένο.

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ: Σχετικά με το συμβάν που έγινε στην ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση επί της οδού Σεπολίων, την Τετάρτη 12/02/2024 και περί ώρας 00:46, από τον ΟΣΕ δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό έτσι όπως έχει περιγραφεί σε ορισμένα ΜΜΕ, καθώς υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που μαρτυρούν ότι το τρένο πέρασε με κατεβασμένες μπάρες και με την παρουσία του φύλακα, ενώ φαίνεται και ελέγχεται για το εάν έγιναν διαδοχικές παραβιάσεις του ΚΟΚ από διερχόμενα οχήματα.

Το σχετικό βιντεοσκοπικό υλικό θα διαβιβαστεί στην Αστυνομία η οποία διενεργεί την σχετική έρευνα.

Επίσης η ιδιωτική εταιρεία στην οποία εργάζεται ο φύλακας κατόπιν εξουσιοδότησής του έχει καταθέσει και σχετική μήνυση κατά του εμπλεκόμενου οδηγού του δικύκλου που ενεπλάκη στο συμβάν.

«Οι μπάρες δεν είχαν κατέβει κι έφτανε το τρένο» λέει ο οδηγός της μηχανής

«Οι μπάρες δεν είχαν κατέβει κι έφτανε το τρένο», είπε στο newsit.gr o οδηγός της μηχανής που κατήγγειλε το περιστατικό στη σιδηροδρομική διάβαση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σεπολίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο φύλακας που εργάζεται στις γραμμές του ΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός φύλακα εταιρείας που εργάζεται στις γραμμές του ΟΣΕ, καθώς άφησε ανοιχτές τις μπάρες στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως και σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο έλειψε να συγκρουστεί ο οδηγός με το διερχόμενο τρένο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους άνδρες της τροχαίας, οι προστατευτικές μπάρες ήταν ανεβασμένες, παρότι το τρένο πλησίαζε και ο φύλακας δεν ήταν εκεί για να τις κατεβάσει.

Έτσι, ο άνθρωπος που κινδύνευσε με παράσυρση, ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο φύλακας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθήτριες από την Κρήτη αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο για τη διαχείριση του άγχους της μελέτης
Το CALMify AI, η καινοτόμος ιδέα μαθητριών από τα Χανιά που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό τελικό
Vodafone
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Αγανακτισμένοι απειλούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των δικαστών
Ο Άρειος Πάγος αναφέρει ότι τις εβδομάδες στα Δικαστήρια της Λάρισας έχουν καταγραφεί ακραία παράνομες συμπεριφορές «ενδιαφερομένων» οι οποίες είχαν στόχο να καταστεί ανέφικτη η εκδίκαση της υπόθεσης» - Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει 486 άτομα
Η αίθουσα του δικαστηρίου στα Τέμπη 82
Στον ανακριτή ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης για τα 314 πλαστά έργα τέχνης - Το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται
Ο γκαλερίστας κατηγορείται για το κακούργημα της υπεξαίρεση αρχαίων και νεότερων μνημείων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα κατά επάγγελμα, της παράβασης της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου και άλλα αδικήματα
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
Μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - Πλήθος κόσμου παρά τον βροχερό καιρό
Την παρέλαση «άνοιξε» το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, «Ευσέβιος Κυπουργός», ενώ συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, παρελαύνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες
Μαθητική παρέλαση