Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Όταν ο Κώστας Βουτσάς «δάκρυσε» για το γήπεδο της ΑΕΚ (video)

Όταν ο Κώστας Βουτσάς «δάκρυσε» για το γήπεδο της ΑΕΚ (video)
Intime.gr

Σε μια από τις ταινίες που είχε παίξει, είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Η καρδιά του όμως ήταν… βαμμένη κιτρινόμαυρη. Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή, έχοντας δώσει την αθλητική του αγάπη στην ΑΕΚ.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο κοσμαγάπητος Κώστας Βουτσάς. Μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο Αττικόν, ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26.02.2020). 

Click4more Κώστας Βουτσάς: Ο αιώνιος έφηβος που λάτρεψε τις γυναίκες! Το παιδί από τον Βύρωνα που έκανε την Ελλάδα να γελάει

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ και μάλιστα είχε συγκινήσει με τη συμμετοχή του στο video της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγιά Σοφιά».

Ο Κώστας Βουτσάς έπαιξε τον ρόλο ενός ΑΕΚτζή παππού, ο οποίος -στα χαλάσματα του «Νίκος Γκούμας»-  εξιστορούσε δακρυσμένος στο εγγονάκι του τις μεγάλες στιγμές που έζησε εκεί η αγαπημένη του ΑΕΚ και τόνιζε πως περίμενε να μπει στο νέο «σπίτι» της.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Κώστας Βουτσάς γύρισε προς τον κόσμο που ήταν εκεί, σήκωσε τη γροθιά ψηλά και φίλησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δείτε το συγκινητικό video 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις