Ελλάδα

Παγκράτι: Κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου λήστεψαν κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τους υπάλληλους αλλά και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Τρίτης (02.09.2025) ένας ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο Παγκράτι.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην οδό Ευτυχίδου στο Παγκράτι όπου βρίσκεται το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών όταν με άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με όπλα στα χέρια μπήκαν στον χώρο.

Εχοντας όπλο στα χέρια τους οι δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τους υπάλληλους αλλά και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Οι άγνωστοι που διέπραξαν τη ληστεία έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώτο κουδούνι την Πέμπτη για τη σχολική χρονιά – Νέα μαθήματα, μόνιμοι διορισμοί και πολλαπλό βιβλίο
Κατά τη νέα σχολική χρονιά, 2025-26, θα εφαρμοστεί ένα νέο σχέδιο για τη διδακτέα ύλη όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου, με στόχο να δοθεί περισσότερη ελευθερία στους εκπαιδευτικούς
Σχολικά βιβλία