Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ερευνάται η εμπλοκή του βιαστή με το τατουάζ και σε άλλες επιθέσεις

Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης, ο άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και την απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ, η αστυνομία ερευνά ήδη την εμπλοκή του βιαστή από το Παλαιό Φάληρο, σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικές κακοποίησης. 

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης σημείωσε πως αναμένεται η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν κι άλλα θύματά του. 

Ο κ. Καλλιακμάνης μίλησε και για την έκδοση του από την Αλβανία στην Ελλάδα, λέγοντας πως «όταν υπάρχει κακουργηματική πράξη σε μία χώρα και ανάλογο σήμα στην Interpol τότε η χώρα στην οποία θα συλληφθεί πρέπει να τον εκδώσει».

 

Σημειώνεται πως αμέσως μετά τη σύλληψή του ο βιαστής με τα τατουάζ ομολόγησε τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού λέγοντας πως είναι εθισμένος στο αλκοόλ και την κοκαΐνη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Σύννεφα και βροχές σε όλη την Ελλάδα – Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ
Καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο
Άνθρωποι στη βροχή
«Ακούγονταν φωνές για βοήθεια» λένε γείτονες της οικογένειας στη Λάρισα για την δολοφονία της 52χρονης από τον γιό της
Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας μια γυναίκα μαχαιρωμένη και τυλιγμένη σε ένα πάπλωμα ενώ αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του γιου και του ανιψιού της
Λάρισα