Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του

Πέθανε στο νοσοκομείο ο 60χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Ο 60χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο και μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπως κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ ήταν σεσημασμένος.

Ο άνδρας έμενε εδώ και χρόνια στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι καθώς όπως λένε στο newsit.gr δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

palaio faliro peripilko palaio faliro peripoliko

palaio faliro palaio faliro

palaio faliro

Στο σημείο των πυροβολισμών που στοίχισαν τη ζωή στον 60χρονο Αλβανό έχουν βρεθεί δυο κάλυκες πιθανόν των 9mm ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δάσκαλος καράτε στη Ρόδο καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες - Μαρτυρίες για αγγίγματα σε ευαίσθητα σημεία
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Φεβρουάριο του 2024, όταν μία 15χρονη κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος καράτε μπήκε στα αποδυτήρια, την αγκάλιασε και τη φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος
Καράτε
Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι από την Παρασκευή – Τα σημεία κλειδιά και τι θα γίνει με την έξοδο των Χριστουγέννων
Από την Τρίτη η διέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους κατά τις ημέρες των γιορτών, προκειμένου «όλοι να κάνουμε γιορτές στα σπίτια μας», λένε οι αγρότες
Κλείσιμο και των παράδρομων στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
58