Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παπαρήγα κατά πάντων!

Παπαρήγα κατά πάντων!

Είπε όχι στην πρόσκληση Λοβέρδου για το ασφαλιστικό και τα έβαλε με Πάγκαλο αποκαλώνατς τον συκοφάντη.

Με επιστολή της προς τον κ. Λοβέρδο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφέρει ότι “η άρνησή μας οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, γιατί είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος, προκειμένου να προχωρήσουν τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια”.

  Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ υπογραμμίζει στην επιστολή της ότι “ο διάλογος και η διαβούλευση έχουν εξελιχθεί σε μια καθαρά διακοσμητική διαδικασία, τουλάχιστον με βάση τη δική μας πείρα και τις θέσεις, σε μια διαδικασία που επιδιώκει να κρατήσει το λαό σε αναμονή, καλλιεργεί στο λαό άσκοπη και κυρίως επικίνδυνη αναμονή. Στον “διάλογο“ και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης μπορεί να προσφέρουν μόνο εκείνα τα κόμματα που έχουν στρατηγική συναντίληψη με την κυβέρνηση ή διαφορές και ανταγωνισμούς δευτερεύουσας σημασίας”.

    Επομένως, προσθέτει η κ. Παπαρήγα, “μια συνάντηση σήμερα, μόνο αποπροσανατολισμό, ψευδαίσθηση και σύγχυση μπορεί να προκαλέσει, πολύ περισσότερο που εμείς έχουμε πει καθαρά στο λαό ότι αυτή η ώρα είναι ώρα μαζικής οργανωμένης δράσης”.

Καταλήγοντας, η γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρει: «Μας προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη και μάλιστα ο κύριος αντιπρόεδρος, δεν παραλείπει να συκοφαντεί τη στάση του ΚΚΕ, αναφερόμενος σε μετωπική συνεργασία με τη ΝΔ, με την οποία είναι πασίγνωστο ότι μας χωρίζει χάσμα ιδεολογίας, πολιτικής, στρατηγικής και τακτικής.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου η πολεμική απέναντι στις θέσεις μας, άλλωστε και εμείς ασκούμε πολεμική κριτική τόσο απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση όσο και στην προηγούμενη. Άλλο πράγμα η σκληρή πολιτική αντιπαράθεση και άλλο πράγμα η καταφυγή στη συκοφαντία. Μια τέτοια αντιμετώπιση μας οδηγεί να δίνουμε και εμείς με τον τρόπο που επιλέγουμε τη δική μας απάντηση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε