Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παππούς Mad Clip για το τροχαίο: «Θεωρώ την Αρετή ηθικό αυτουργό»

Παππούς Mad Clip για το τροχαίο: «Θεωρώ την Αρετή ηθικό αυτουργό»

Λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, o παππούς του δημοφιλούς τράπερ Παναγιώτης Αναστασόπουλος μίλησε για τo μοιραίο βράδυ του τροχαίου και ανέφερε πως θεωρεί ηθική αυτουργό την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά» δήλωσε ο παππούς της Mad Clip, μιλώντας στο OPEN.

«Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε», πρόσθεσε. 

«Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης (Mad Clip) την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Είχε ευθύνη για έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα άτομα. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Η μητέρα του ξέρει περισσότερα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις