Ελλάδα

Παραλίες Αττικής για εκείνους που δε θέλουν να τελειώσει το καλοκαίρι

Οι παραλίες της Αττικής ικανοποιούν όλες τις κολυμβητικές προτιμήσεις, ανεξάρτητου εποχής, και για όσους συνεχίζουν να ψάχνουν για μια ανάσα δροσιάς στις αρχές του φθινοπώρου.

Με τον Σεπτέμβριο να έχει δηλώσει ημερολογιακά το «παρών» του, αλλά το ζεστό καλοκαίρι να νικάει στη θερμοκρασία, πάμε να δούμε τρεις παραλίες που μπορείς να επισκεφτείς και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα θαλασσινά σου μπάνια.

Δικαστικά, Μαραθώνας: Η παραλία Δικαστικά στον Μαραθώνα, είναι μια ξεχωριστή κολυμβητική εμπειρία, αφού δεν πρόκειται για μια ακτή με την συνηθισμένη έννοια του όρου, αλλά για μια σειρά βραχωδών σχηματισμών που σίγουρα θα σε σαγηνέψει.

Κατά μήκος της δεν υπάρχει άμμος ή βότσαλο, μόνο βράχια που σου προσφέρουν το περιβάλλον της άγριας ομορφιάς τους για να ξαπλώσεις πάνω τους, αφού απλώσεις την πετσέτα σου για να ευχαριστηθείς την ηλιοθεραπεία.

Το κολύμπι στα νερά της γίνεται με θεαματικό μακροβούτι που θα σε συναρπάσει, έχε στα υπόψιν σου ότι όσο σίγουρο είναι πως βουτώντας θα δροσιστείς λόγω της θερμοκρασίας της θάλασσας, άλλο τόσο είναι πως δεν θα βρεις σημείο που να πατώνεις γι αυτό δεν ενδείκνυται να την επισκεφτείς αν δεν είσαι δεινός κολυμβητής ή αν έχεις μαζί σου μικρά παιδιά.

Λόγω της απομονωμένης ομορφιάς της αποτελεί πόλο έλξης σε σημεία της για όσους επιδίδονται σε γυμνισμό, αλλά και σε δύτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το βυθό της.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι φορές που η Αγγελική Νικολούλη είχε «ξεσκεπάσει» την Ειρήνη Μουρτζούκου στην εκπομπή της - «Κακώς βγαίνεις στην τηλεόραση, γιατί παγιδεύεσαι»
Η δαιμόνια ρεπόρτερ είχε καταλάβει από πολύ νωρίς τη σοκαριστική αλήθεια και είχε κάνει κομβικές ερωτήσεις στην 25χρονη
Ειρήνη Μουρτζούκου
Καταγγελίες πως ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα σε νησιά δεν δέχονται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ: Σύγκρουση ΠΟΕΔΗΝ και γιατρών
Στην Κω και στην Τήνο παρατηρήθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα - Η Ομοσπονδία των Εργαστηριακών Ιατρών κατήγγειλε πως οι μηχανισμοί επιστροφών και εκπτώσεων έχουν μετατρέψει τη λειτουργία των εργαστηρίων σε ζημιογόνα δραστηριότητα
Μικροβιολόγος 1
Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου θα δηλώσει παράσταση κατηγορίας για τις δολοφονίες των παιδιών
«Τα τεράστια λάθη και οι παραλείψεις βαραίνουν τους ιατροδικαστές και την εσφαλμένη προανάκριση», ξεκαθάρισε η δικηγόρος της μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου, Σοφία Πολυζωγόπουλου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Έφτασαν στο Λαύριο οι 520 μετανάστες που διασώθηκαν στα ανοιχτά της Κρήτης: Οδηγούνται στη δομή της Μαλακάσας
Οι μετανάστες πριν φύγουν για Μαλακάσα θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο και στη συνέχεια οι ελληνικές αρχές θα καταγράψουν τα στοιχεία των ταυτοτήτων τους
Μετανάστες
6
Πώς η Ειρήνη Μουρτζούκου γλίτωνε τόσα χρόνια την σύλληψη: Τα λάθος ιατροδικαστικά πορίσματα και η ημιτελής αστυνομική έρευνα
Σε αναστολή η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας - Αν και όσο πέρναγαν τα χρόνια οι καταγγελίες σε βάρος της πλήθαιναν, οι έρευνες για τους θανάτους των μωρών σταματούσαν χωρίς να ερευνηθούν σε βάθος οι υποθέσεις
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 2