Ελλάδα

Παράταση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων!

Να και μία καλή είδηση για όσους πολίτες έχουν διαπράξεις παραβάσεις του νόμου για τη δόμηση. Με απόφαση των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Περιβάλλοντας και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, παρατείνεται για τρεις μήνες η προθεσμία υπαγωγής στο νόμου 4178 του 2013 για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η αναμενόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση της παράτασης για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Σύμφωνα με την ΚΥΑ, ως καταληκτική ημερομηνία για τη ρύθμιση αυθαίρετης δόμησης ορίζεται πλέον η 8η Μαΐου 2017, στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου 4178/2013.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 8 Φεβρουαρίου 2017. Την ΚΥΑ υπογράφουν, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικηγόροι για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι - «Δεν θα επιφέρει καθυστέρηση της δίκης για τα Τέμπη»
Η εκταφή του Ντένις Ρούτσι, «άπτεται του βασικού πυρήνα των διαχρονικών οικουμενικών, πανανθρώπινων, ηθικών αξιών», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις, θύμα των Τεμπών 2
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα - Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
Συγκλονίζουν οι εικόνες αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 41χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε πριν 1 χρόνο στην Πάτρα - Σε λίγες μέρες ξεκινά η δίκη για την γυναικοκτονία
Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
5