Ελλάδα

Παρατείνεται η καραντίνα στον Εχίνο – Οργή Χαρδαλιά για τους “πιστούς” και τις συγκεντρώσεις

Την παράταση της καραντίνας για ακόμα μία εβδομάδα στην κοινότητα Εχίνου Ξάνθης, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι “ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο κρίσιμος μήνας. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Τα ευρήματα ανά πάσα στιγμή μπορούν να μεταβληθούν. Αν χαλαρώσουμε, μπορεί να το πληρώσουμε. Όλοι φέτος προετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε διαφορετικά το Πάσχα, για να είμαστε καλά του χρόνου και να έχουμε χρόνια πολλά να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας”.

Ο κ. Χαρδαλιάς δεν δίστασε να δείξει την έντονη ενόχληση του για το περιστατικό σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο περίπου 100 άτομα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ουδείς μπορεί να λειτουργεί εκτός νόμων, εκτός μέτρων”, καθώς και ότι επρόκειτο για “μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων φανατικών, δεν έχουν να κάνουν με τους πιστούς. Ας ακολουθήσουμε όλοι την προτροπή της Εκκλησίας και να προσευχηθούμε φέτος στα σπίτια μας”. 

Νωρίτερα, στην καθιερωμένη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, φτάνοντας συνολικά τα 1.755, και έξι νέους θανάτους, με αποτέλεσμα οι νεκροί να είναι πλέον 79.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες θα κλείσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή – Πως θα κινηθούν τα μπλόκα από Δερβένι και Μάλγαρα
Το πρωί της Παρασκευής δύο πούλμαν με αγρότες και δεκάδες αγροτικά από δυτική Μακεδονία, Καστοριά Γρεβενά και Κοζάνη και θα ενωθούν με το μπλόκο των Μαλγάρων, με κατεύθυνση το λιμάνι Θεσσαλονίκης
Αγροτικό μπλόκο στα Μάλγαρα
Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος στη Θεσσαλονίκη που έθαψε ζωντανό το σκυλί της κόρης του - «Νόμιζα πως ήταν νεκρό» είπε
Τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία ενημερώνουν ότι το σκυλί δεν ήταν τελικά δικό του αλλά της κόρης του ενώ φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του
σκυλί