Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Πάρνηθα: «Δέχτηκα πέντε μαχαιριές, έχασα πολύ αίμα» λέει θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης

Πάρνηθα: «Δέχτηκα πέντε μαχαιριές, έχασα πολύ αίμα» λέει θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης

Τους δράστες της πρωτοφανούς επίθεσης κατά των εθελοντών στην Πάρνηθα αναζητά η αστυνομία την ώρα που τα όσα λέει ένα από τα θύματα συγκλονίζουν.

Όπως περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή Tlive τον χτύπησαν με μένος ενώ ήταν στην Πάρνηθα και κινδύνευσε. Οι εικόνες που έρχονται στο φως από τα δύο θύματα σοκάρουν. Έχουν δεχτεί βάναυσα χτυπήματα που παραλίγο να αποβούν μοιραία. Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά δύο αυτοκίνητα που έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Ο 32χρονος εθελοντής που δέχτηκε πέντε μαχαιριές περιέγραψε στο Tlife περιγράφει τη νύχτα τρόμου που έζησε…« Δεν είμαι και πολύ καλά, προσπαθώ. Έχω δεχτεί πέντε μαχαιριές και έχω και σπασμένη μύτη. Εμείς κοιμόμασταν εκεί σε μια πηγή που έχει ένα υπόστεγο και ήρθαν δύο αυτοκίνητα και αυτοί ήταν 7 με 8 άτομα».

Αρχικά όπως είπε τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν… «Στην αρχή ήρθαν και μας πλησίασαν, φώναζαν για να μας ξυπνήσουν. Εμείς ξυπνήσαμε, ήρθαν και μας πλησίασαν. Μας μιλούσαν φιλικά στην αρχή, με ρωτούσαν εμένα αν είμαι αναρχικός και τι ομάδα είμαστε. Τους είπαμε ότι είμαστε εθελοντές. Στην αρχή μιλούσαμε κανονικά, δηλαδή μας ρώτησαν ‘’τι κάναμε εδω’’. Τους είπαμε ότι έχουμε έρθει και μαζεύουμε σκουπίδια, απομακρύνθηκαν και γύρισαν πίσω».

Στην συνέχεια ανέφερε… «Συγκεκριμένα έφυγαν και επέστρεψαν μετά από λίγο και ήρθαν κατευθείαν και ήρθαν να μας χτυπάνε και να μας μαχαιρώνουν, εμένα δηλαδή. Ο φίλος μου πρόλαβε και άρχισε να τρέχει και γλίτωσε. Δέχτηκα στο τέλος και μία κλωτσιά  όταν ήμουν πεσμένος κάτω δυνατά στη μύτη και μας παράτησαν πάνω στο βουνό. Ευτυχώς που ήταν ο φίλος μας ο Σφακιανόπουλος δεν τον είχαν αντιληφθεί οι δράστες ήταν κλεισμένος πίσω από ένα εκκλησάκι και με πήγε στο νοσοκομείο.

Έχασα πολύ αίμα. Μας έριχναν τους φακούς στα μάτια για να μην βλέπουμε τα χαρακτηριστικά τους. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για το μένος που είχαν απέναντί μας. Οι δράστες ακούμπησαν και το κράνος του φίλου μου, οπότε θα μπορέσουμε να πάρουμε και δακτυλικά αποτυπώματα».

Η εκπομπή Tlife έφερε στο φως βίντεο δύο αυτοκίνητα για τα οποία κάνει έρευνες η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει αν ανήκουν στους δράστες της επίθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις