Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε την Ρούλα» καταγγέλλει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε την Ρούλα» καταγγέλλει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Επιμένει για την αθωότητα της αδερφής της η Δήμητρα Πισπιρίγκου κάνοντας μάλιστα και σοβαρές καταγγελίες για τον Μάνο Δασκαλάκη την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών από Πάτρα.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ σχολιάζει δηκτικά και την μεταστροφή του σε ότι αφορά στην εμπλοκή της κατηγορούμενης στον θάνατο του παιδιού τους.

Για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, έκανε λόγο και η μητέρα της κατηγορούμενης.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στον ΑΝΤ1:

Δήμητρα Πισπιρίκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο.

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…

Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δήμητρα Πισπιρίκου: Όχι.

Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ.

«Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου»!

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;».

Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη:

«Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ‘’ψύχωση’’ που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των λεγομένων της στην στον συνομιλητή της…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις