Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία, το 16χρονο αγόρι παρέσυρε την 12χρονη σε απόμερο σημείο σε προαύλιο σχολείου και εκεί την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης από την Πάτρα, καθώς πριν από λίγη ώρα συνελήφθη στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται, ότι η ιατροδικαστική έκθεση που διαβιβάστηκε στα χέρια του Εισαγγελέα στην Πάτρα επιβεβαίωσε, ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα βιασμού.

Η μητέρα της 12χρονης έκανε την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα, υποδεικνύοντας ως δράστη έναν 16χρονο. Οι αστυνομικοί πήραν τις σχετικές καταθέσεις και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Η δικογραφία, εστάλη σήμερα το πρωί (19/11/2025) στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε και την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 16χρονου. Παράλληλα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση Εποπτείας ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι η 12ρονη κατήγγειλε ότι γνώρισε τον 16χρονο μέσω Instagram και τον συνάντησε το απόγευμα της Κυριακής σε δρόμο της Πάτρας.

Τότε το 16χρονο αγόρι φαίνεται να παρέσυρε την 12χρονη σε απόμερο σημείο σε προαύλιο σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή και εκεί την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.

Ο ανήλικος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «έλεος» της κακοκαιρίας η χώρα: Ανεμοστρόβολοι σε Αλεξανδρούπολη και Ηλεία – Λύνουν κάβους τα πλοία
Στην Αλεξανδρούπολη ριπές που έφτασαν τα 154,5 χλμ./ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, και διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά, ξερίζωσαν περισσότερα από 15 δέντρα
Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 16
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
16