Ελλάδα

Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2023: «Καλώ όλους να προσέλθουν στις κάλπες», είπε ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την Αυτοδιοίκηση και για τον τόπο τους κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, σήμερα (8.10.2023) το πρωί από το 1ο δημοτικό σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και εμπιστοσύνης» που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής στις περιφερειακές εκλογές, Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε: «Σήμερα είναι γιορτή της Αυτοδιοίκησης Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα που ψηφίζω στο σχολείο μου στη γειτονιά μου, γιατί αυτές οι εκλογές είναι για εμάς και για την γειτονιά μας», ανέφερε.

«Είναι για την Αυτοδιοίκηση και για τους ανθρώπους που θα μας κάνουν καλύτερη τη ζωή», συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά μετά έκανε έκκληση στον κόσμο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές: «Καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προσέλθουν στις κάλπες γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή τους εδώ».

 

ioakeimidis ekloges eurokinissi

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης εμφανώς συγκινημένος από την ιδιαιτερότητα της ημέρας για την αυτοδιοικητική του πορεία μετά από 41 χρόνια σταθερής παρουσίας του στη δημαρχία του Ρέντη πρόσθεσε: «Εγώ εδώ ζω, εδώ μεγάλωσα εδώ αναδείχθηκα και είναι πολύ συγκινητικό το ότι κατεβαίνω και στην Περιφέρεια Αττικής αλλά ποτέ δεν ξεχνούμε τον τόπο μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39