Ελλάδα

Πετράλωνα: Εντοπίστηκε σώα η 16χρονη Αιμιλία – Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για τις αιτίες εξαφάνισής της

Η ανήλικη εντοπίστηκε σήμερα έπειτα από ένα θρίλερ 7 ημερών

Στην αγκαλιά της οικογένειάς της επέστρεψε η 16χρονη Αιμιλίας που είχε εξαφανιστεί στα Πετράλωνα– άμεσα είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 16χρονη βρέθηκε σήμερα (23.06.2025), δίνοντας τέλος στην αγωνία όλων όσοι την αναζητούσαν.

Η Αιμιλία Β. λαμβάνει τη φροντίδα που έχει ανάγκη, ενώ οι Αστυνομικές Αρχές διενεργούν έρευνα για τις αιτίες εξαφάνισης και τις συνθήκες που αντιμετώπισε από όταν εξαφανίστηκε έως και σήμερα που εντοπίστηκε.

Η 16χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα (16.06.2025), από τα Πετράλωνα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της, όπου προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Δίπλα στην Αιμιλία βρίσκονται οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντας την άμεση υποστήριξη που έχει ανάγκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους – Πρωτοφανής ταλαιπωρία για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων
Οι αγρότες αναμένεται να μπουν με τα τρακτέρ στην πόλη της Λάρισας - Στα Μάλγαρα, ανοιχτά παραμένουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από και προς Θεσσαλονίκη, λόγω της αυξημένης κίνησης
Ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη