Ελλάδα

Πιερία: Κτηνοτρόφος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του – «Του έσφαξαν 1.000 πρόβατα την περασμένη βδομάδα»

«Σήμερα στην Βροντού Πιερίας απαγχονίστηκε κτηνοτρόφος γιατί του έσφαξαν 1.000 πρόβατα την περασμένη εβδομάδα» γράφει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανείπωτη τραγωδία στην Πιερία καθώς 59χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής (9.1.26).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος βρέθηκε από τον αδελφό του κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στη Βροντού Πιερίας λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, Νίκος Τσερτικίδης, κάνει λόγο για αυτοχειρία η οποία σύμφωνα οφείλεται στο γεγονός πως την περασμένη εβδομάδα του θανάτωσαν 1.000 πρόβατα.

«Σήμερα στην Βροντού Πιερίας απαγχονίστηκε κτηνοτρόφος γιατί του έσφαξαν 1.000 πρόβα την περασμένη εβδομάδα», γράφει στο Facebook.

 

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ήθελαν να κάνουν beach party σε παραλία στα Χανιά με φωλιές χελώνας καρέτα καρέτα - Η παρέμβαση του ΑΡΧΕΛΩΝ
Ο έντονος φωτισμός, η δυνατή μουσική και η ανθρώπινη παρουσία στην άμμο κατά τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα τόσο στις φωλιές όσο και νεοσσούς
Φωτογραφία από ΑΡΧΕΛΩΝ
Η ώρα της απολογίας για την 46χρονη που κατηγορείται για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Ο συνήγορός της, Κώστας Παπαδάκης, υποστήριξε ότι «δεν διαπιστώνεται ταυτοποίηση της κατηγορούμενης με το πρόσωπο που εικονίζεται στις φωτογραφίες της Marfin, αλλά ούτε καν ικανοποιητική προσομοίωση»
H 46χρονη που κατηγορείται για τον φονικό εμπρησμό της Marfin