Ελλάδα

Πλατεία Βικτωρίας: Με λεωφορεία μεταφέρουν τους πρόσφυγες στο Γαλάτσι

Αφού τους άφησαν για εβδομάδες στην πλατεία Βικτωρίας, αφού αναγκάστηκαν να υπομείνουν το κρύο και τη βροχή, το κράτος αποφάσισε να κάνει κάτι με τους πρόσφυγες: τους μεταφέρει στο κλειστό του Γαλατσίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρόλο στην απόφαση του κράτους να δράσει επιτέλους φαίνεται πως έπαιξε και η συγκέντρωση που έχουν εξαγγείλει για τις 12:00 της Πέμπτης (01.10.2015) κάτοικοι της περιοχής κατά των προσφύγων και της παρουσίας τους στην πλατεία Βικτωρίας.

Έτσι, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε η μεταφορά των προσφύγων από την πλατεία Βικτωρίας στο κλειστό του Γαλατσίου. Η μεταφορά τους έγινε με λεωφορεία της ΕΘΕΛ, παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας βρέθηκε στην πλατεία Βικτωρίας για να επιβλέψει την επιχείρηση μεταφοράς των προσφύγων στο Γαλάτσι. Όπως τόνισε, η μεταφορά τους γίνεται “για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να καθαρίσει η πλατεία Βικτωρίας. Δεν γίνεται να κάνουμε θαύματα. Σημαντικό είναι να τους παρέχουμε ασφάλεια και να ζουν σε καλύτερες συνθήκες και να μην γίνονται δεκτές ακραίων επιθέσεων”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφορές για ναρκωτικά φαίνεται να οδήγησαν στη δολοφονία του 54χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Δεν ξέρουμε γιατί τον σκότωσαν ούτε ποιοι ήταν», λέει ξάδερφος του
Οι διασώστες συνεχίζουν να ψάχνουν την σορό του στον Λουδία ποταμό, όπου και οι δολοφόνοι του παραδέχτηκαν ότι τον πέταξαν, με τις έρευνες να παραμένουν άκαρπες
Το σπίτι του και το θύμα