Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: “Οχυρό” συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια – Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ

Μια εικόνα γνώριμη όπως κάθε Τετάρτη έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την φορά το κίνημα κατά των πλειστηριασμών "Δεν πληρώνω" πολιορκεί συμβολαιογραφείο στην οδό Στουρνάρη όπου όπως λένε πρόκειται να γίνει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είναι έξω από το συμβολαιογραφείο και ακριβώς απέναντί τους μέλη του Κινήματος “Δεν πληρώνω”. Όπως λένε οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να εκπλειστηριαστεί ακίνητο 57 τετραγωνικών στη Βούλα με αποθήκη και πάρκινγκ για χρέος 70.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση των συμβολαιογράφων, ο πλειστηριασμός που διεξάγεται στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο αφορά μεν ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής αλλά για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ. Αναφέρουν ότι δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος.

«Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

pleisthriasmoi

pleisth pleisthriamsoi

pleisthriamsoi

pleisthriasmoi

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά