Ελλάδα

Πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ με ένα τηλεφώνημα – Ποια η διαδικασία

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Οι μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν σήμερα σε πολλά υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, με τους καταναλωτές να τρέχουν να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους σήμανε συναγερμό στην εταιρία.  

Σύμφωνα με τη Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας ΔΕΗ, οι πελάτες δεν χρειάζεται να πηγαίνουν στα καταστήματα προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, αφού μπορούν να κάνουν χρήση του τηλεφωνικού κέντρου αλλά και της ιστοσελίδας της εταιρείας.

«Άνοιξαν περισσότερα από 100 καταστήματα. Σε όλα είχαμε ουρές, σε όλα όμως τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας».

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το κατάστημα Αριστείδου, οπού ο κόσμος αγνόησε τα μέτρα προστασίας και υπήρξε συνωστισμός έξω από το κατάστημα.

Η κ. Δήμτσα μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τόνισε πως οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν χρήση του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ, αν δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, με χρήση χρεωστικής κάρτας και του αριθμού πληρωμής, χωρίς καμία προμήθεια.

Η ΔΕΗ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει έρθει σε επαφή με όλους τους μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, προκειμένου να μειώσουν το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής της εταιρείας, με την πρώτη εταιρεία να έχει ήδη ανταποκριθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
87