Ελλάδα

Πολλά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες – Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 με 10 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. Τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα, προς το παρόν, εκτελούνται κανονικά.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες,Καβάλα-Πρίνος,Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένας Θάσου, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα Λευκίμμη, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά. Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

Το ΛΣ συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου και έκανα ελιγμό» λέει γυναίκα που τράκαρε στην Εγνατία όπου 89χρονος οδηγούσε ανάποδα
Η οδηγός στην προσπάθειά της να αποφύγει τον ηλικιωμένο, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της στο διαχωριστικό στηθαίο - «Οι ηλικιωμένοι είναι κίνδυνοι θάνατοι» λέει η 50χρονη
89χρονος οδηγός πήγαινε ανάποδα στην Εγνατία