Ελλάδα

Πόσο θα μετρήσει η πικρία των στρατιωτικών στις κρίσεις των Αρχηγών;

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει δημιουργήσει ένα κλίμα προσμονής ίσως και κάποιας αισιοδοξίας στους στρατιωτικούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εν ενεργεία και απόστρατους. Όμως αυτά τα ξεχασμένα εδώ και τέσσερα συναισθήματα δεν μπορούν να σβήσουν την πικρία και την δυσαρέσκεια που προκάλεσαν όσα έγιναν και ειδικά όσα δεν έγιναν αυτά τα χρόνια.

Η πικρία έχει να κάνει με την στρατιωτική ηγεσία η οποία αποδεδειγμένα δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτές τις άδικες και αναδρομικές μειώσεις που προκάλεσαν αληθινή ένδεια στο προσωπικό.Όχι μόνο έπραξε ουδέν αλλά και με περίσσιο ζήλο υλοποίησε τις οδηγίες και τις προσταγές του υπουργείου Οικονομικών.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα