Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας – Οδηγείται στο ψυχιατρείο των φυλακών

Προφυλακιστέος ο 40χρονος που το περασμένο Σάββατο σκότωσε στη Νέα Ερυθραία, υπάλληλο εταιρείας αερίου ενώ τραυμάτισε ακόμη έναν.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, μετά την απολογία του σήμερα θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μου έκλεψαν 105.000 ευρώ» λέει ο 60χρονος που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Του έκοβαν ακόμη και αποδείξεις
Το κύκλωμα ήταν τόσο καλοστημένο που έδινε στον πελάτη όλα τα πρωτόκολλα φερεγγυότητας - «Ήμουν στα πρόθυρα της κατάθλιψης και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω»
Σκια χάκερ
3
Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε οχήματα, τραπεζοκαθίσματα και τζαμαρία καταστήματος στην Καλλιθέα και συνελήφθη
Οι άντρες της Τροχαίας που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη του οδηγού, για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
ΔΙΑΣ 8