Ελλάδα

Προθεσμία ν’ απολογηθεί πήρε ο Ζαγοριανός

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε και πήρε ο έως πρότινος ανακριτής στην υπόθεση της Siemens, Νίκος Ζαγοριανός,

προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Ο κ. Ζαγοριανός κλήθηκε σε απολογία από τον εφέτη ανακριτή, Χρήστο Χασιώτη, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργείται, σχετικά με τις ποινικές του ευθύνες για τους χειρισμούς του στην υπόθεση. Εναντίον του κ. Ζαγοριανού εκκρεμεί ποινική δίωξη για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. 

    Στο μεταξύ, νέες κλήσεις σε μάρτυρες για την υπόθεση της Siemens πρόκειται να αποστείλουν, αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, οι εφέτες ανακριτές Μαρία Νικολακέα και Γιάννης Φιοράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα