Ελλάδα

Πρωτοχρονιά 2018: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έως τα Θεοφάνια

Αλλαγές στα δρομολόγια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από την Πρωτοχρονιά έως τα Θεοφάνια. Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και φέτος από την Πρωτοχρονιά μέχρι τα Θεοφάνια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αλλαγές και στο σιδηροδρομικό δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπου θα υπάρξει αναστολή της κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Τα… εορταστικά δρομολόγια

Στις 02/01/2018, ημέρα Τρίτη, θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

– Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε επιμέρους ανάγκες γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ.).

– Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7 ημερών.

– Για τις συχνότητες δρομολογίων κατά τις ημέρες των εορτών για το Μετρό γραμμές 1, 2 και 3 και τις γραμμές Τραμ, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.oasa.gr.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επίσης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αναστέλλει τη κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών.

Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους αναστέλλονται, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν λειτουργούσε το «κόκκινο» και προσπάθησε να αποφύγει από τη σύγκρουση είπε στην απολογία του ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο στη Ρόδο
Ο 44χρονος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι το αποδεικτικό υλικό σε βάρος του είναι ανεπαρκές, ενώ αναφορικά με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, τις χαρακτήρισε «αντιφατικές»
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 13
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές και στελέχη του Οργανισμού ενώπιον των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για τις παράνομες επιδοτήσεις
Για την Παρασκευή (22.05.2026) τη σκυτάλη παίρνουν οι 11 βουλευτές, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία και των οποίων η ασυλία ήρθη πριν από λίγες εβδομάδες από τη Βουλή
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ