Ελλάδα

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στον Ισθμό της Κορίνθου

Έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή για να φωτιστούν τα αίτια θανάτου

Το πτώμα εντοπίστηκε στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής (6/4/25) με τους άνδρες του Λιμενικού να προσεγγίζουν το σημείο και να αντικρίζουν το άψυχο σώμα της γυναίκας να επιπλέει στο νερό.

Το πτώμα ανασύρθηκε από το νερό, στον Ισθμό και μεταφέρθηκε στην ξηρά όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος της γυναίκας, η οποία όπως προέκυψε στη συνέχεια, ήταν 61 ετών και ήταν από την Κορινθία σύμφωνα με το korinthostv.

Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές σε Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο – Λιακάδα με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 και στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά νωρίς το πρωί
καιρός