Ελλάδα

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο σπίτι του νεκρού υποσμηναγού

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (31.01.2023) την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες μετά την πτώση του μαχητικού Φάντομ, στην Ανδραβίδα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Θεμιστοκλής Μπουρολιάς επισκέφθηκαν το σπίτι του νεκρού υποσμηναγού και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιοι με τον πατέρα του, Κώστα Τουρούτσικα, τον οποίο αγκάλιασαν -όπως φαίνεται και στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου- και του εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για το δυστύχημα με το Φάντομ στην Ανδραβίδα.

floros

floros livenews

Νωρίτερα, σήμερα, ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Φάντομ, κ. Κώστας Τουρούτσικας, μίλησε στο newsit.gr για την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια του.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Με βοηθάει να μιλάω, φεύγει το μυαλό μου. Χθες ήμουν όλη την ώρα έξω, έκοβα βόλτες μόνος μου. Σε άθλια κατάσταση είναι όλοι στην οικογένεια, η γυναίκα μου είναι σχεδόν σε κώμα», είπε μεταξύ άλλων και περιέγραψε την τελευταία φορά που είδε τον γιο του από κοντά. «Ήρθε το Σαββατοκύριακο μια χαρά γελαστός και πήρε και προμήθειες για την εβδομάδα, κάτι λουκάνικα, λάδια κτλ για να κεράσει τους συναδέλφους. Τον φόρτωσε η μαμά του να τα πάρει μαζί του. Θα περίμενε και την Πέμπτη να του πάω να του δώσω κάτι. Είχε αφήσει εδώ ένα σκούτερ και θα του το πήγαινα. Θα με περίμενε. Αλλά αλλιώς έγιναν τα πράγματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βρίσκουμε σκάγια στα ρούχα τους» λένε οι συγγενείς των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση με καραμπίνα από 46χρονο στο Αίγιο
«Ο 46χρονος είπε ότι πυροβόλησε και δεν είδε τα παιδιά, εγώ το δέχομαι αλλά γιατί δεν πήγε την επόμενη μέρα να παραδοθεί; Γιατί έκρυψε το όπλο; Πυροβόλησε 4 παιδιά» λέει ο πατέρας του 15χρονου που τραυματίστηκε από σκαγια
Αίγιο
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια
Στο υλικό από τη διάρρηξη της καφετέριας, καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες εισβάλλουν από παράθυρο στην πίσω πλευρά του καταστήματος και κινούνται γρήγορα στον εσωτερικό χώρο
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια