Ελλάδα

Ροδόπη: Μπαράζ νέων συλλήψεων για τον πνιγμό της 11χρονης – Ανάμεσά τους η αδελφή της και η ναυαγοσώστρια

Για το τραγικό συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί και οι γονείς του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Ο φάκελος με την υπόθεση του πνιγμού της 11χρονης στην παραλία Ίμερου στη Ροδόπη, εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες συλλήψεις. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις για τον πνιγμό του άτυχου παιδιού στη Ροδόπη, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά τέσσερα νέα άτομα.

Συγκεκριμένα, υπόλογοι πλέον στη δικαιοσύνη είναι η αδελφή της 11χρονης για έκθεση σε κίνδυνο, ένας 43χρονη χειριστής ταχυπλόπου, ένας 47χρονος δημοτικός υπάλληλλος και μια 27χρονη ναυαγοσώστρια (υπήκοος Κύπρου) για «παράλειψη προσφοράς βοήθειας». 

Υπενθυμίζεται ότι για το τραγικό συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί και οι γονείς του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η τραγωδία συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευή (01.08.2025) όταν η 11χρονη παρασύρθηκε με ένα φουσκωτό σωσίβιο και ανασύρθηκε νεκρή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. 

Το παιδί μπήκε στη θάλασσα στην περιοχή Ίμερου στη Ροδόπη, όταν ξαφνικά άρχισε να απομακρύνεται από τα ρεύματα και τους ανέμους. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και η ανήλικη εν τέλει εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και περισυνελέγη από ένα καταδυτικό σκάφος με τη συνδρομή ενός ναυαγοσώστη και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ίμερου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια όρη
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη
Γκύζη: Το δράμα πίσω από την τραγωδία – Το σημείωμα και το τραγικό φινάλε με τη βουτιά θανάτου
Αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/12/25) ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου που κατέληξε σε διπλανό κτίσμα μετά τη «βουτιά» θανάτου
Από την επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου